Prima pagină > Retete hipocalorice > Pui cu ciuperci

Pui cu ciuperci


Carnea de pui este întotdeauna o alternativa buna pentru a fi inclusa într-un regim hipocaloric. Este slaba si de asemenea, se poate combina foarte bine cu multe alte ingrediente. In acest caz, pieptul de pui cu ciuperci, formeaza combinatia perfecta impreuna cu celelalte legume, pentru ca rezultatul sa fie o masă completa si delicioasa.

Ingrediente:
• un piept de pui (fara piele si oase)
• 100 de grame de ciuperci
• o ceapa
• un praz
• piper verde
• un dovlecel
• putin ulei (preferabil de masline)
• sos de soia
• sare, piper si patrunjel tocat

Pregatirea:
Se taie pieptul de pui în cubulete si se pune intr-o tigaie cu  putin ulei de masline. O data ce pieptul de pui se rumeneste un pic, se adaugă ceapa taiata solzisori, prazul taiat in rondele si dovlecelul in cubulete (si la scurt timp o cescuta de apa). Dupa ce a scazut putin,  se adauga ciupercile si un pic de piper.
Se mai lasa un pic si apoi se adaugă sosul de soia. Dupa cateva minute cand totul este gata, potrivim de  sare si piper (daca mai este nevoie, atentie, sosul de soia contine sare in cantitate destul de mare) si, la final adaugam pătrunjel tocat. O reteta foarte simpla si foarte gustoasa cu un continut caloric scazut.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: