Prima pagină > Retete hipocalorice > Frigarui din piept de pui

Frigarui din piept de pui


Ingrediente:

  • 500 g piept de pui fara os si piele
  • condimente pentru friptura
  • 2 rosii sau mai multe rosii cherry
  • 3 ardei grasi de diferite culori
  • 2 cepe rosii
  • un morcov
  • un pic de ulei de masline
  • un pic de otet

Pregatirea:
Pieptul de pui se spala, se usuca si se taie in cuburi de marime potrivita. Se condimenteaza si se lasa la rece pana ce se pregatesc celelalte igrediente. Se curata ceapa, dupa care se spala, se desface si fiecare foita se taie in patrate. De asemenea, se spala rosiile si ardeii dupa care se taie in bucati suficient de groase, astfel incat sa nu se rupa se pun pe betisoare. Daca aveti rosii cherry e de preferat sa le lasati intregi.

Separat, ceapa rosie care ramane se toaca fin, se da morcovul pe razatoare, dupa care, aceste doua ingrediente se pun intr-un recipient adanc si suficient de lat.  Se adauga sare si piper dupa gust, dupa care se adauga un pic de otet,  un pic de ulei, se amesteca si se pune deoparte.

Betisoarele se umezesc, pentru a nu se arde pe gratar. Pieptul de pui si restul ingredientelor se infig alternativ pe betisoare, apoi se frig pe gratarul incins.  Dupa  ce s-au rumenit frumos, se iau pe rand si se trec prin acel sos de morcovi si ceapa. Se pun pe platou, se toarna sosul ramas deasupra si se servesc calde.

Pofta buna!

Aceasta reteta se poate imbogati cu ciuperci taiate felii, cu ficatei de pui si chiar cu bucati de ananas pentru cei cu gusturi mai pretentioase!

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: