Prima pagină > Retete Dukan > Painica Dukan

Painica Dukan


Am tot facut turtite, dar azi mi-a venit ideea sa coc aluatul ca o placinta in tava🙂 Asa economisesc spatiu! Din experienta castigata in timp (daca pot sa zic asa), am vazut ca aluatul trebuie sa fie subtire, pentru ca altfel ramane crud la mijloc. Nu a iesit rau. Iata reteta pentru 4 zile (croaziera):
Ingrediente:
8 linguri de tarate
2 oua
10 linguri branza 0%
1 pachet de drojdie uscata
3 linguri lapte praf
1 lingura amidon
1 lingurita rasa indulcitor
sare, oregano, usturoi granulat sau alte condimente dupa gust
Mod de preparare:
Pur si simplu se amesteca toate aceste ingrediente si se lasa 15 minute la dospit dupa care se toarna intr-o tava, pe hartie de copt. Se baga la cuptor la 180-190 de grade si se lasa aproximativ o jumatate de ora (depinde de fiecare cuptor in parte).

Categorii:Retete Dukan
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: