Prima pagină > Retete Dukan > Rulada cu budinca de cioco si vanilie (Reteta Dukan)

Rulada cu budinca de cioco si vanilie (Reteta Dukan)


Ingrediente blat:
4 oua
6 linguri tarate de grau
1 lingura branza de vaci
1 lingurita rasa bicarbonat
indulcitor (eu am pus 4 lingurite de indulcitor lichid)
Ingrediente crema:
1 budinca ciocolata
1 budinca vanilie
800 g lapte degresat (400 g pentru fiecare budinca in parte)
indulcitor dupa gust
Mod de preparare:
Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga galbenusurile si lingura de branza. Se adauga taratele de grau amestecate cu bicarbonatul si se amensteca usor cu o lingura de lemn. Se lasa 20 de minute sa stea, timp in care taratele vor lua volum, dupa care se pune in tava, pe hartie de copt si se da la cuptorul incins la 200 de grade pentru 15 minute. Cand blatul e copt se scoate si se acopera cu un prosop umed. Separat se fac cele doua budinci. Cand sunt gata, le punem peste blat, prima data cea de ciocolata, intindem si netezim frumos, dupa care cea de vanilie si efectuam aceeasi operatie. La final se ruleaza cu grija dupa care rolul se pune in folie de aluminiu si se da la rece cateva ore.
Explicatii: Se poate face cu tarate de ovaz, in aceeasi cantitate. Eu o pregatesc asa pentru ca folosesc taratele de ovaz la paine. Cantitatea o impart la doua persoane pentru 3 zile (croaziera).
Reteta care m-a inspirat: http://aglaitatan.sunphoto.ro/AA_RULADA_DUKANEZA_vanilie_ciocolata

Categorii:Retete Dukan
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: