Prima pagină > Retete Dukan > Varianta de varza a la Cluj la cuptor (Reteta Dukan)

Varianta de varza a la Cluj la cuptor (Reteta Dukan)


P1140425Ingrediente:
– 1 varza dulce
– 0.5 kg carne de vita tocata
– 1 ceapa
– 1 conserva mica de rosii
– 1 iaurt degresat
– 2 oua
– sare, piper  dupa gust
– marar tocat
Mod de preparare:
Se toaca varza fin, fideluta, dupa care se pune la calit cu un pic de apa si trei stropi de ulei. Se sareaza si se condimenteaza si se lasa pana se inmoaie cat de cat.
Separat, se caleste ceapa in putina apa si trei stropi de ulei. Cand devine sticloasa, se adauga carnea si se lasa pana ce se patrunde bine, dupa care se adauga rosiile tocate  si sucul lor din conserva. Se condimenteaza, dupa care se lasa pana scade un pic.
Punem jumatate din cantitatea de varza intr-o tava antiaderenta si se presara marar tocat. Se pune carnea tocata, ca si al doilea strat, dupa care se pune si restul de varza  ca al treilea strat si se presara marar tocat. La final, batem ouale cu iaurtul, iar acest amestec il turnam  si il intindem peste varza.
Se pune tava la cuptor la 180-200 de grade pentru aproximativ o jumatate de ora. Eu am servit mancarea cu iaurt degresat si mi s-a parut delicioasa!

Categorii:Retete Dukan
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: