Prima pagină > Retete Dukan > Rulada cu crema de ciocolata si visine (Reteta Dukan)

Rulada cu crema de ciocolata si visine (Reteta Dukan)


P1030504Ingrediente:
4 oua
200g quark degresat/branza de vaci degresata
2 linguri lapte degresat
2 lingurite indulcitor lichid
1 lingura amidon
1/4 lingurita bicarbonat
Ingrediente crema:
6 linguri lapte praf
1 lingurita cacao
1 lingurita branza quark (da o consistenta mai cremoasa)
1 lingurita indulcitor (depinde de care folositi si depinde de gust)
1 strop esenta de visine
Lapte degresat atat cat compozitia sa capete consistenta unei creme (atentie la cantitate, ca pana la urma sa nu curga).
Mod de preparare:
Se mixeaza albusurile, amestecate cu un varf de cutit de sare, pana cand se intaresc. Separat se amesteca galbenusurile cu branza quark, amidonul, bicarbonatul, laptele si indulcitorul si se mixeaza pana se obtine o crema omogena.
Se adauga crema de galbenus peste albusurile mixate si se amesteca cu grija, de jos in sus.
Se tapeteaza tava  cu hartie de copt si se intinde aluatul intr-o foaie uniforma. Se coace in cuptorul preincalizt la 180°C, pentru 10-12 minute sau pana cand se rumeneste uniform. Se scoate din cuptor si se acopera cateva minute cu un prosop umed. Dupa aceea, cat timp este calda inca, se ruleaza ca sa capete aceasta forma.
Se lasa sa se raceasca, apoi se desprinde usor hartia.
Intre timp, se face crema: se amesteca toate ingredientele mai sus amintite. Se deruleaza blatul, se unge cu crema pe toata suprafata, dupa care se ruleaza la loc, se pune intr-o folie de aluminiu si se baga la frigider pentru 30 de minute.
Dupa  30 de minute, se scoate din folie si se taie in felii de aproximativ 2, 5 cm grosime (sau cum va place!).

Categorii:Retete Dukan
  1. roxanav20
    Decembrie 2, 2013 la 1:50 pm

    Unde folosim bicarbonatul?

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: