Prima pagină > Retete Dukan, Retete hipocalorice > Budinca de dovlecei cu piept de pui

Budinca de dovlecei cu piept de pui


P1040606Ingrediente:
4 dovlecei zucchini de marime mijlocie
300-400 grame piept de pui macinat
3 oua intregi
1 morcov ras pe razatoarea mare
1 ceapa tocata marunt
4 linguri branza cremoasa degresata
sare, piper si ce condimente va mai plac, dupa gust
Mod de preparare:
Se curata dovleceii de coaja, se dau pe razatoarea mare. Se presara cu sare si se lasa cam un sfert de ora sa lase lichidul pe care il contin. Se amesteca carnea tocata cu ouale, morcovul ras, ceapa tocata marunt si cele 4 linguri de branza. Dupa ce au trecut cele 15 minute, stoarcem bine dovlecelul si il adaugam in amestec. Potrivim de sare, piper si condimente. Pregatim o tava cu hartie de copt, punem amestecul in tava si dam tava la cuptorul incins la 200 de grade. Eu am lasat tava in partea de jos a cuptorului, pentru aproape doua ore, pana ce am vazut ca continutul s-a inchegat si a capatat o frumoasa culoare aurie! Atentie, depinde de fiecare cuptor in parte! Pofta buna!

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: